Емил Димитров работи много добре с този човек (със заместник-министъра си б.р.) и не може да иска оставка на никого. "Всички се назначават и уволняват от премиера на държавата, който се казва Бойко Методиев Борисов. Недейте, аз назначавам от зам.-министър надолу", обясни министърът.

Той даже е притеснен, че трябва да работи сам, а ще му е трудно. Все пак едно нещо като го делиш между четири човека, а станат три, винаги е трудно, призна министърът.

Преди заседанието на ресорната парламентарна комисия той на няколко пъти заяви, че няма да коментира действията на прокуратурата. Тя си има правомощия и прави всичко, което счита за необходимо. Какво значи да коментирам акцията, запита Ревизоро.

Министърът недоумява защо медиите искат от него да коментира акции на прокуратурата, при положение, че от Министерството на околната среда и водите са предоставили всичко. Ревизоро е разпоредил на всички служители на министерството да окажат съдействие на прокуратурата. "Казал съм на компютърния специалист да окажат пълно съдействие на прокуратурата", уточни Димитров и посочи, че е разпоредил още няколко проверки в страната.