Ботевград е един от малкото градове в България, на които гражданите са определили бъдещето със своя избор. Независимо по какви причини, те се обединяват в интерес на града и гласуват, за да могат да променят неговото бъдеще в една по-добра посока. Правили сте го в миналото, може да го направите отново. Това послание отправи д-р Александър Симидчиев – водач на листата на „Демократична България – Обединение“ за София област, към жителите на община Ботевград. Днес той посети Ботевград и се срещна с членове и симпатизанти на политическата формация. 


Защо „Демократична България“ трябва да влезе в бъдещия Парламент на страната? В отговор на този въпрос  д-р Симидчиев заяви: „Защото сме коалиция от съмишленици, които в много голяма степен изповядваме обща визия за по-добра България във всяка една от областите, където всеки един има своята експертиза. Тази експертиза е в областта на правото, в областта на икономиката, на енергетиката, в областта на околната среда, което е особено важно за мен лично, в областта на здравеопазването. 


Бюлетина №11 гарантира експерти да могат да влязат в Парламента и да започнат да „коват“ законите, защото те са в основата на нашето съществуване като общество.“.  


Платена публикация 


Купуването и продаването на гласове е престъпление!