Само няколко дни след като Александър Томов гордо показа новия автобус за първия тим на ЦСКА, днес стана ясно, че возилото е иззето от "армейците", тъй като Лупи не е платил вноската по закупуването му . В Пловдив за мача с Ботев днес "червените" пристигнаха със стария си почупен рейс.

Във вторник Томов свика специално медиите, за да отразят закупуването на новия автобус. Возилото получи "кръщене" от "червената" легенда Петър Жеков, а малко по-късно бе символично "запалено" от капитана на шампионите Тодор Янчев. После беше уточнено, че супермодерния "Мерцедес" е на лизинг. Цената на боядисания в непривичния за ЦСКА златисто-кафяв цвят автобус е между 380 и 500 хил. лева, като по план сумата трябва да бъде изплатена в рамките на 4 години.

"Фирмата, която представям - "Транслизинг ЕАД", осигури кредита за ЦСКА. Разчитаме, че парите ще се изплащат коректно въпреки финансовите сътресения в клуба през последните месеци. Взели сме решението да съдействаме на Александър Томов за закупуването на автобуса и разчитаме, че през следващите 4 години всичко ще е точно. Точна цена на сделката не мога да уточня, защото в известна степен тя е на бартерен принцип. Размера на вноските, които ЦСКА ще изплаща, зависят от определени рекламни показатели, така че твърда сума на практика няма", разкри представителят на "Транслизинг ЕАД" Петър Петров.

Лупи обаче защити реномето си на голяма скръндза и "забрави" да внесе още първата вноска.