Николай Иванов е едно от новите имена в редиците Спартак Плевен. Бившият юношески национал ще бъде сред най-младите лица в състава, воден от Александър Дяковски. Гардът си пожела плевенчани да спечелят трофей през новия сезон.


 Пред Superbasket.bg Иванов говори за своя престой в отбора до този момент, за миналия сезон и за треньорския щаб в лицето на Дяковски и Галин Стоянов.


 „Много съм впечатлен като цяло от цялото ръководство и треньорите, всичко е перфектно. Аз се чувствам много добре, въпреки че съм един от най-младите играчи в отбора. Радвам се, че се намирам в Плевен.


 „Идвам от Правец, където за последно играх през миналия сезон. Преди това бях част от Академик София и Балкан. Стартирах миналия сезон в тима от Ботевград, но впоследствие се случиха някои недоразумения, за които не виня отбора. Не мога да кажа лоша дума за ръководството и тима, благодарен съм, че нещата се развиха по този начин, защото може би това ми отвори очите да разбера от какво се нуждая в бъдеще“, обясни едно от новите лица в селекцията на плевенчани.


 „Предполагам, че амбициите на останалите играчи в отбора, както и моите, са да спечелим трофей, независимо дали говорим за Купата на България или шампионската титла в НБЛ. Радвам се, че мога да бъда в отбор с толкова именити баскетболисти. Гледал съм ги, когато бях по-млад и съм понатрупал известен опит от тях. Някои от тях дори са ми идоли.