В днешния междинен 11 кръг на Югозападната трета лига Балкан Гранит с 1-0, като изпусна да вкара поне още седем-осем гола - минимум три през първото полувреме и два пъти по толкова през второто. В тази среща това не се оказа фатално, тъй като гостите от Владая не отправиха нито един опасен удар, а в 30-та минута останаха и с човек по-малко заради директен червен картон на техен футболист.


Седем минути преди това - в 23-та, бе отбелязан единственият гол в мача. Йордан Апостолов пусна прекрасен пас с едно докосване от центъра към Николай Цветков и Демона хладнокръвно мушна топката покрая вратаря.


Почти всички офарнизни футболисти на Балкан направиха пропуски от изгодни позиции - Калоян Бонев, Здравко Атанасов, Павел Петков и влезлият през второто полувреме Кристиян Ковачев, а веднъж топката срещна и напречната греда.


Това бе десети успех на Балкан, с който запази лидерската си позиция в класирането, вече с 6 точки повече пред изкачилия се на второто място Беласица. Именно в Петрич е следващият мач на Балкан тази събота, 9 октомври.