Собственикът на Левски Тодор Батков има нов фаворит за треньорския пост на сините след Нова година, разбра Sportal.bg. Неговото име е Драголюб Симонович, който направи истински фурор със Сливен през този сезон и бе определен от мнозина за най-добрия млад специалист работещ в България.

Според запознати, към този момент, конкретни преговори със Симонович и президента на Сливен Йордан Лечков не са водени, а причината е само една - за да не тръгнат слухове, че сините се опитват да влияят по някакъв начин на неделния сблъсък между двата отбора.

Разговорите обаче съвсем скоро ще станат факт особено след провалените, на този етап, преговори с други двама специалисти - Димитър Димитров - Херо и Красимир Балъков.

Както е известно преди няколко дни Батков призна, че е водил разговори с много хора и не изключи възможността да привлече треньор от чужбина или българин, който е работил зад граница. Това обаче ще стане факт единствено, ако адвокатът не се разбере с набелязаните от него няколко специалисти предвождащи през този сезон клубове от "А" група.