В Ботевград няма голям наплив от желаещи да сключат граждански брак на мистичната дата 22.02.2022 год. Вероятната причина е, че тя се пада работен ден. По информация от Общинско предприятие „Обредни дейности” само две двойки от Ботевград са заявили желание да си кажат „ДА“ на 22 февруари. 


Още в края на миналата година астролози и нумеролози изразиха публично своите мнения за това дали огледалната дата е подходяща за сключване на граждански брак. Повечето от тях са положителни. Според публикации, тройката двойки в 22.02, както и в 2022 носи положителна енергия и бележи началото на промяната към по-добро. И това може да се отнася за различни области на живота. Например, ангелското число е предвестник за подобряване на любовните отношения.


Двойките, които сключват граждански брак, не трябва да се уповават единствено и само на избраната дата и на предсказания, свързани с нея, а преди всичко на себе си, щом са взели категорично решение да се врекат един на друг – да положат усилия да създадат здраво и хубаво семейство, да се уважават и разбират помежду си, да са си опора и да се грижат един за друг, да отглеждат и възпитават децата си с търпение и любов, казват от ОП “Обредни дейности“.