През март започва поредица от срещи в супермаркети ФАНТАСТИКО с всички, които търсят възможност за ново работно място в сферата на търговията. Всеки понеделник от 10.00ч. до 12.00ч. екип от HR-експерти ще бъде в супермаркета на компанията в Ботевград, а всяка сряда желаещите да се запознаят с кариерните възможности ще могат да го направят в един от супермаркетите на веригата в София, съобщават от пресцентърът на компанията. 


Първата от планираните срещи ще се състои на 7 март в супермаркет ФАНТАСТИКО в гр. Ботевград.  „Ще бъда там и ще отговоря на всички въпроси, свързани с различните длъжности. Тези срещи са предназначени, както за хора, които не са запознати с възможностите за работа във веригата, така и за тези, които вече са кандидатствали за някои от отворените позиции чрез нашия сайт или чрез jobs.bg. Очакваме с нетърпение тези срещи и силно вярвам, че с повечето от кандидатите ще пристъпим към следващия етап – подписване на трудов договор. За улеснение на нашите бъдещи колеги това може да се случи отново на място в супермаркета при някое от следващите ни планирани посещения, за да имат време да подготвят необходимите документи за назначаване“, разяснява Мариян Васов, експерт „Човешки ресурси“ във ФАНТАСТИКО. 


В момента компанията има отворени позиции за касиер-аранжори, продавач-консултанти и служители, които зареждат стоката в търговската зала. За пътуващите от Ботевград е осигурен безплатен служебен транспорт. „Няма задължително условие кандидатите да имат опит. Напротив. Всеки нов колега преминава въвеждащо обучение и започва да работи самостоятелно тогава, когато се почувства готов за това. Обикновено един месец е напълно достатъчен за адаптация“, допълва Мариян Васов. Компанията предлага възможност за работа и на студенти, като осигурява гъвкаво работно време на 4, 6 или 8 часа. 


През март са планирани срещи в супермаркетите на веригата в различни райони на София, сред които: „Студентски град“, „Разсадника“, „Гео Милев“ и „Драгалевци“. Срещите отново ще са от 10.00ч. до 12.00ч. Всеки, който желае, може да се свърже с експерт от HR-екипа на тел.: 0894777307 или e-mail: jobs@fantastico.bg. График на предстоящите срещи с кандидати ще откриете на сайта на компанията: https://www.fantastico.bg/careers


ГРАФИК НА СРЕЩИТЕ


7 март – гр. Ботевград, ул. „Витоша“ 1А


9 март -  гр. София, кв. „Разсадника“, ул. "Хъшове"4


14 март – гр. Ботевград, ул. „Витоша“ 1А


16 март – гр. София, кв. „Студентски град“, ул. "Акад. Борис Стефанов"12


21 март – гр. Ботевград, ул. „Витоша“ 1А


23 март – гр. София, кв. „Гео Милев“, SkyCity Mall, ул. "Коста Лулчев"52


28 март – гр. Ботевград, ул. „Витоша“ 1А


30 март – гр. София, кв. „Драгалевци“, бул. "Черни връх" 204


ФАНТАСТИКО ГРУП е готова да предостави възможност за работа и на украински граждани, очаквайки облекчаване на настоящите изисквания и процедури за назначаване.