Награда – смарт телевизор, ще получи един от зрителите на ММА турнира, който ще се проведе на 12 март /събота/ от 19 часа в зала “Арена Ботевград“. Печелившият ще бъде изтеглен на произволен принцип, съобщиха организаторите. За целта, преди влизане в залата, всеки зрител ще има възможност да напише трите си имена, за да участва в томболата. 


Билети за гала вечерта могат да бъдат закупени чрез мрежата на Eventim, а от 10 март /четвъртък/, от 10:00 до 17:30 часа – и на касите в зала “Арена Ботевград“. В дена на събитието също ще се продават билети до началния час.


За реда в залата по време на турнира ще се грижи професионална охрана. Присъстващите могат да бъдат напълно спокойно за своята безопасност, увериха от екипа, който организира събитието.


Организаторите съобщиха още, че са съпричастни и подкрепят каузата “По-добро бъдеще за Анатолий“. В деня на ММА турнира, на определени места в залата, ще бъдат поставени кутии за дарения. Събраните средства в тях ще бъдат предоставени за лечението на 13-годишното момче от Трудовец, което страда от рядка генетична болест – тежка форма на Таласемия майор /Болест на Кулей/.


Както вече информирахме, ден преди гала вечерта ще се проведе пресконференция. Стана ясно, че тя е организирана на 11 март  в зала “Арена Ботевград“, а началният час е 18. Достъпът до пресконференцията е свободен за всички, които желаят да се запознаят със състезателите и организаторите, да отправят въпроси към тях, да си направят снимки с ММА бойците.