Измина 1 година от създаването на “Гласът на Ботевград”.


По този повод екипът на младежката онлайн медия е подготвил редица изненади за своите фенове, най-голямата от които е атрактивен спектакъл.


Зрителите ще станат свидетели на много забавни моменти зад кадър, както и ще се насладят на ефектна шоупрограма с въздействащи сценични и пироефекти. Спектакълът ще се осъществи на високо ниво, благодарение на професионализма на новаторския екип, както и съдействието на Техномаркет Ботевград, който е генерален спонсор на концерта.


Събитието ще премине под надслов “Да подадем ръка на местните таланти” и парите, събрани от билети, ще бъдат използвани за следващата инициатива, която подготвя младежката онлайн медия, а именно “Седмица на талантите”, в която ще бъдат организирани конкурси за деца и тийнейджъри в различни сфери на изкуствата, спорта и науките. Най-добрите ще бъдат възнаградени парично. Продуцентите на “Гласът на Ботевград” споделят, че в града ни има деца с много големи възможности и с организирането на такава седмица всяка година искат да ги стимулират да се развиват, за да печелят борбата за успех в живота! 


Нека заедно се насладим на една различна, забавна, щура, емоционална, мотивираща и незабравима програма с “Гласът на Ботевград”.


Мястото е големият салон на читалище “Христо Ботев”, датата - 21-ви септември, а часът - 19:00.