Скъпи балканци,


Днес Балкан е изправен пред едно от най-големите предизвикателства в своята история. След тежкото наказание на ДАС отборът е оставен да се бори за титлата на България без своето най-важно оръжие - феновете. Наказанието ще доведе до пропуснати финансови ползи за Балкан като най-посещаваният отбор в Националната баскетболна лига. На 7 и 9 юни тимът на Небойша Видич приема пред празни трибуни Рилски спортист в битка за титлата на България. В момента серията е изравнена до 1-1 победи.


Знаем, че цял Ботевград ще бъде зад нас в този момент! Знаем, че много от Вас носят в сърцето си Балкан.


БК Балкан предоставя възможност на всеки желаещ да подкрепи финансово отбора. Това може да направите, като си закупите виртуален билет за мача онлайн. Той ще бъде с минимална цена от 5 лева и ще се разпространява онлайн в мрежата на Bilet.bg - ТУК.


Закупуването не е обвързано с присъствие на срещата и достъп до организираното излъчване на мача пред залата. Събраната сума от продажбата на виртуалните билети ще подпомогне дейността на клуба и ще бъде обявена публично след завършване на финалната серия в Ботевград (7-9 юни). Няма ограничение в броя на билети, които едно лице може да закупи.


Балкан е над всички! Защото в Ботевград и въздухът мирише на баскетбол!


Купи дарителски билет за финалната серия в Ботевград и покажи своята подкрепа към отбора ТУК.