Балкан Ботевград, един от водещите баскетболни отбори в България, стартира новата си инициатива за улесняване на феновете - онлайн продажба на билети за домакинските баскетболни срещи. Това нововъведение цели да направи процеса на покупка на билети по-лесен, по-удобен и по-достъпен за всички привърженици на отбора.


С новата система за онлайн продажби, поддръжниците на Балкан Ботевград ще могат да закупят своите билети за предстоящите мачове директно от уебсайта на отбора. Това означава, че вече няма да е необходимо да стоят на опашки на билетни каси, а просто с няколко клика да си осигурят местата за гледане на обичаните им срещи на живо.


С въвеждането на онлайн продажбата на билети, Балкан Ботевград демонстрира ангажимента си към по-доброто обслужване на феновете и непрекъснатото им удовлетворение. Отборът се стреми да бъде в крак със съвременните технологии и да предлага на своята публика най-доброто възможно преживяване при гледането на домакинските мачове.


Заповядайте в сайта на Балкан Ботевград и закупете билетите си за срещата с Академик Пловдив на 16-ти февруари от 19:00 в зала Арена Ботевград още днес, за да се насладите на невероятната атмосфера, която вашият любим отбор ще създаде!