Популярната младежка медия “Гласът на Ботевград” добави нов кадър в екипа си. След проведен кастинг, в който участниците преминаха през няколко кръга, за да докажат уменията си, две момчета се класираха във финалната битка, в която аудиторията от хиляди последователи на лейбъла имаше решаващата преценка.


Вчера в социалните мрежи от медията обявиха новото си лице - Петър Василев, който даде силна заявка да се превърне в любимец на зрителите.


Петър е на 17, израснал в уважавано докторско семейство, което е изградило в него възпитание, толерантност и амбиция за развитие.


Момчето е тренирало 6 години баскетбол, в които е добило качества като дисциплина, упоритост и отборен дух, които според него ще са от полза в работата му като репортер за “Гласът на Ботевград”.


Петър е популярен и в платформата ТикТок, в която има 17 000 последователи.


- Какво те привлече да станеш част от “Гласът на Ботевград?”


- Най-вече качественото съдържание и достъпният начин за интеракция с публиката. Освен това опитът,който ще натрупам, би ми бил от полза и не е излишен. Като цяло ,,Гласът на Ботевград “ е нещо ново и интересно за нашето общество и си струва да вземеш участие.


- Как едно момче едва на 17 ще се справи с нелеката задача да събира толкова разнородни мнения постоянно?


- За мен възрастта е само цифра и това на колко си не определя твоите възможности. Изграждането на една личност не зависи от годините. Има много хора, които в ранна възраст вече са разумни и разсъждават като възрастни, за такъв си смятам и аз. Точно за това мисля, че няма да ми е трудно да събирам мнения постоянно, пък и все пак всяко мнение може да бъде повод за размисъл.


- “Гласът на Ботевград” вече имат голям принос към общността. С какво още смяташ, че можеш да допринесеш?


- Смятам, че мога да бъда полезен и да допринеса много, чрез моите идеи за инициативи. Аз съм деен и работлив и не чакам нещо да се случи от само себе си.


- Какво те мотивира на тази възраст да бъдеш активен в обществото и да постигаш успехи?


- Мотивацията ми е моето развитие и усъвършенстване. Стремя се от тази възраст да започна да мисля за бъдещото ми развитие и да си поставям цели, защото ако нямаш цели, които да гониш, то тогава няма да има и напредък. Аз съм част от обществото и за това е нормално да се интересувам какво се случва в него и да искам промяна. Както казах, не трябва възрастта да определя възможностите ти, а самият ти да се чувстваш готов.