Днес в среща от шестия кръг на Югозападната трета лига футболистите на Балкан записаха четвърта загуба от началото на сезона. Те претърпяха поражение от домакините от Чавдар Етрополе с 3-1 (2-1).


Срещата бе съпътствана в много напрежение и екшън. Изгонен бе треньорът на Балкан Иван Редовски, крайно възмутен от действвията на домакините и реферите.


В 36-та минута при 1-1 за две нарушения, за които главният съдия прецени, че са за жълт картон, играта напусна Йордан Дамянов. До края на полувремето домакините вкараха втори гол за 2-1.


Екшънът продължи и след почивката. Играч на домакините контузи нападателя на Балкан Калоян Бонев, на коготоо му бяха поставени 4 шева на главата. За подобно действие на футболист на Чавдар със съмнение за комоцио бе друг нападател на Балкан - Николай Миков. Малко по-късно Балкан остана с 9 души заради червен картон на Здравко Атанасов. След това домакините вкараха и трети гол, с огромни съмнения за засада.


Във временното класиране Балкан е на шесто място с 6 точки и 9-14 голово съотношение. Лидер е Марек с 15, второ-четвърто място с 12 точкти делят Етрополе, Сливница и Славия II.


Тази събота, 17 септември  от 17.00 ч. Балкан ще бъде домакин на Банско тийм.