Срещата от 17 кръг на Югозападната Трета лига между Балкан и Чавдар Етрополе трябваше да се играе в събота, 26 ноември. Но бе отложена, тъй като в неделя Чавдар има мач за Купата на България във Варна със Спартак.


От Балкан поискаха мачът да бъде отложен за сряда, 29 ноември. Това обаче не бе уважено, от БФС съобщиха, че тази дата не била изгодна за Чавдар Етрополе. И определиха датата 1 декември, четвъртък, с начален  час - 14.00.


От ФК Балкан 1929 предложиха срещата да бъде играна от 17.00 ч. на електрическо осветление, като се обосноваха, че този ден - 1 декември, четвъртък е Празникът на Ботевград. За желанието на Балкан бе уведомен клуба от Етрополе. Но оттам отказали и това предложение.


Така отложената среща между Балкан и Чавдар ще се играе на 1 декември от 14.00 ч. на терена с изкуствено покритие на Герена. От клуба апелират своите привърженици,най-вече онези, които не са на работа, да дойдат на стадиона и да подкрепят тима в този много важен мач между втория и третия във временното класиране.