След поредицата концерти в големите градове в България, Орлин Горанов и неговите „Отражения” ще зарадват и публиката в Ботевград. Концертът е на 30 ноември в големия салон на читалището.
„Отражения” е съвместен проект на Музикално-драматичния театър „Константин Кисимов” – Велико Търново и певеца Орлин Горанов. За него спокойно може да се каже, че един от най-интересните музиканти в България – оперен певец, поп-певец, а напоследък и хоризматичен телевизионен водещ.
В концерта „Отражения” Орлин Горанов показава цялата палитра на своя талант.  В него са включени популярни и любими арии от оперите „Порги и Бес” на ДЖ. Гершуин / “Sammertime”/, ария на Мария-Магдалена от от операта „Исус Христос” на А. Лойд Уебър, части от мюзикълите „Уестсайдска история” на Бърнстейн, „Фантомът на операта”, „Магьосникът от Оз”.
Орлин Горанов ще изпълни и вечните си хитове „Чуй ме”, „Още те обичам”, канцонената „Гранада” и други.
„Обичам мекотата и свободата в общуването му с хората и лекотата, с която минава през живота, дори понякога не всичко да е наред. Естествен и искрен, той е опериран от звездомания и за него няма абсолютно никакво значение дали пее в малко забутано местенце, или на голяма сцена - той е един и същ, дава всичко от себе си. Голям е! – това казва за Орлин Горанов един от хората, които много добре го познават – поетът  Иван Тенев.
И в проекта си „Отражения” Орлин Гораов е верен на себе си: „Разбрах, че човек не трябва да се взема насериозно, защото е преходно явление на тази земя. Не е лесно, но има лековито хапче – смехът, шегата. Много помагат позитивните хора и приятелите. С тях се чувстваш истински жив и достатъчно силен да продължиш напред по пътя. А и музиката го прави по-лесен, по-хубав” – така музиканът определя своята философия за живота.