Изпълнителният директор на ПФК Банско Красимир Горанов заяви, че футболистите се готвят с настроение след постигнатата победа с 4:1 като домакин срещу Белите орли Плевен. "Имаме поставена цел и е редно, за да я изпълним, да печелим срещите си и при гостуванията на отборите от Западната Б група.

Старши треньорът на отбора Красимир Манолов проведе до момента три занимания - две на терена на стадион Свети Петър и едно във фитнес залата на хотел Олимп. Останалите три до мача срещу Балкан Ботевград той ще проведе при местни условия, като последното ще бъде в петък от 11 часа.

Веднага след това ще определи групата футболисти, на които ще разчита за мача срещу Балкан в Ботевград. Още от сега е ясно, че Антон Мангурев няма да бъде на разположение на старши треньора Красимир Манолов за гостуването в Ботевград. Той започна леки занимания без топка по индивидуална програма, изготвена от здравния екип. Заради контузия по време на тренировката в понеделник след обяд в момента не се готви с колегите си единствено Костадин Слаев. На него му предстои обстоен преглед на кръста, което означава че е под въпрос за мача в Ботевград.