Подготовката за преместване в новия ви дом може да бъде вълнуващ момент, но също толкова плашещ. Има много неща, за които да помислите, от това какви основни неща ви трябват, преди да се нанесете, до декорирането и обзавеждането на дома ви, след като се установите.


Добро легло


Легла и рамки за легла VidaXL - Доброто легло означава добър нощен сън, което е от съществено значение след преместване. Ако сте добре отпочинали, без болки или схващания от неравен матрак, означава, че можете да се заемете с останалата част от разопаковането и всичко друго, което имате в списъка си със задачи. Не се нуждаете от мечтаната рамка за легло или перфектната табла, когато се местите, но леглото е задължително. Останалата част от декора ще дойде с времето, докато разберете как пространството работи най-добре за вас. Удобният матрак е още един от най-необходимите мебели за нов дом. По-старите матраци няма да осигурят на тялото ви подкрепата, от която се нуждае, за да се чувства комфортно и да си почине добре. Помислете за закупуване на матрак, който да върви с леглото ви, така че всичко да е свежо на новото място. Независимо дали става въпрос за мемори пяна, вътрешна пружина или хибрид, матраците могат да направят всичко различно, когато става въпрос за това колко добре спите през нощта.


Фотьойл


Не е необходимо да има перфектна тапицерия, може да е най-грозното нещо на света. Но да имате фотьойл, върху който можете да хвърлите одеяло и да се насладите на чай, хубава книга или добре дошли гости, винаги е добре да имате. Бонусът е, че фотьойлът може да се движи из къщата или апартамента в зависимост от вашите нужди. Може да добави място за сядане във всекидневната или да бъде приятно място за четене на книга в спалнята ви. Фотьойлите са основни и пълни с възможности.


Няколко добри лампи


Те може да не са „перфектните“ лампи за местата, за които са ви необходими (на бюро, маса, до леглото и т.н.), но някои лампи са по-добри от никакви. Наличието на няколко настолни лампи и може би подова лампа е от съществено значение, за да превърнете всяка къща във ваш дом. 


Някакъв вид маса за хранене


Точно като лампите, всяка стара маса ще свърши работа, стига да можете да седнете удобно на нея (с краката си отдолу). Имате нужда от нещо, което можете да използвате като маса за хранене или бюро (или и двете!). Рециклирането на стара маса от вашите родители или нещо, което купувате от гаражна разпродажба, е чудесен начин да се справите, докато най-накрая инвестирате в масата за трапезария и бюрото, от които се нуждаете.


Практични трапезни столове


Модерни столове за кухня и трапезария - Няколко стола, стари дървени, които сте боядисали в ярки цветове, или обикновени сгъваеми столове са полезни за хранене на масата и работа на бюро. Забавна колекция от произволни столове може да се използва по различни начини в цялата къща и са в режим на готовност, ако са необходими за по-голяма вечеря.


Качествен диван


Диванът е от съществено значение, да, но си струва да изчакате, ако все още нямате такъв. Освен ако не получите такъв от приятел или намерите втора ръка; ще искате да спестите парите си за качествен диван . Качественият диван е инвестиция във всеки дом, независимо дали оставате или се местите. Качественият диван си струва да изчакате шест до осем седмици, за да бъде произведен на място, като се използва плат, който сте избрали специално за нуждите на вашия начин на живот, с размерите, които вашето пространство изисква. Така че, да, диванът е от съществено значение за вашия нов дом – качествен диван си заслужава чакането.


Скрин


Чистото и организирано пространство веднага се усеща по-приветливо и това е, което прави скринът за спалня и всякакви други места. Когато се преместих в първия си апартамент, взех скрина от детството си. Същият скрин сега помага за съхраняване на спално бельо в стаята за гости и е боядисан в прекрасно тебеширено бяло. Когато става въпрос за скринове, те могат да се използват по толкова много начини – за дрехи, за спално бельо или за складиране на хранителни продукти в килера; винаги можете да използвате такъв – а при преместване в нов дом те са от съществено значение.