На 17.12.2022 г. „Клуб на миньора и минното дело при Елаците-Мед – Етрополе“ организира един приказен, вълшебен, Коледен празник за децата на служителите на РК „Елаците-Мед“АД. При влизането си във волейболната зала на СК „Чавдар“, всички  получиха коледни шапки, а небето се озари от прелестна дъга, като символ на изпълнени желания и добро настроение! 


Председателят на Клуба на миньора, инж. Владимир Александров, който беше и инициаторът на празника, поздрави децата и техните родители, като им пожела една сбъдната Коледа!


Малчуганите от 4 до 10 годишна възраст имаха възможността да участват в състезателна  игра „Намери подаръка – спаси Коледата“. Аниматорска група „Мини“ беше  подготвила много забавления, а децата трябваше  да открият тайния код за подаръците. Разделени в четири групи, те се състезаваха в атмосфера на коледни песни и емоции. Така, неусетно и с много вълнение, стигнаха до крайната цел – кодът беше открит. 


Кулминацията на Коледната приказка беше появяването на самия Дядо Коледа! Залата се огласи от щастливи детски гласчета! 


Малките бяха във възторг от подаръците, които Добрият старец раздаде, защото „Клуб на миньора и минното дело при Елаците-Мед – Етрополе“  и неговият председател се бяха погрижили чувалите да са пълни с изненади за всички.


Така, в края на празника, имаше пълна зала с усмихнати и щастливи деца, които се надпреварваха да се снимат с Дядо Коледа, Снежанка и джуджетата.


Пожелаваме на всички една незабравима и уютна Коледа!


Бъдете здрави, щастливи и успешни!