От вчера строителните фирми могат да подават документи за участие в подбор за изпълнител на ремонтните дейности, заложени в обществената поръчка на Община Ботевград с предмет: „Вътрешен ремонт на физкултурния салон на ППМГ „Акад. проф. д-р Асен Златаров“, гр. Ботевград“. Прогнозната й стойност е 83 224,69 лв. без ДДС. Срокът за подаване на оферти или на заявления за участие е 23:59 часа на 30 януари 2023 г.


Обществената поръчка има за цел извършване на вътрешен ремонт на физкултурния салон на ППМГ „Акад. проф. д-р Асен Златаров“, което ще доведе до модернизиране на спортната база и подобряване на условията за провеждане на учебните часове по физическо възпитание и спорт в училището. По този начин ще създадат и предпоставки за разширяване на обхвата и оптимизиране на двигателния режим на учениците и осигуряване на необходимата материална база за пълноценно упражняване на спортните дейности.


Срокът за изпълнение на обществената поръчка е до 90 календарни дни, считано от датата на подписване на договора.


Обществената поръчка се финансира по „Годишна програма за поддържане, ремонт, реконструкция, цялостно обновяване или създаване на нови спортни обекти и/или спортни съоръжения в държавните и общинските училища“ на МОН.