По инициатива на  „Клуб на миньора и минното дело при Елаците-Мед – Етрополе“ децата от подготвителните групи  на трите детски градини в града подготвиха подаръци за деня на мама.


С много любов и старание те  бяха сътворили своите изненади за празника.


В ДГ „Звънче“  група „Мики Маус“ ни посрещна с торта и бонбони, защото красивата Елизабет празнуваше рожден ден. С помощта на своите учителки бяха подготвили и красив плакат с картички по случай 8-ми март.


Малчуганите от ДГ „Еделвайс“, отново група „Мики Маус“, ни изненада с креативни пластики от тесто. Всяко едно от децата се беше постарало да направи най-красивата хлебна картина за мама, а ние получихме сърдечен поздрав с песен и по един ръчно изработен подарък.


Група „Слънчо“ от ДГ „Слънчице“ също се бяха постарали много и заедно бяха изработили своя плакат с поздрав за Международния ден на жената. 


За старанието и всеотдайността, които бяха вложили в творбите си, малките получиха много подаръци от екипа на сдружението, които им бяха раздадени лично от инж. Мариела Василева, един от учредителите.


Екипът на „Клуб на миньора и минното дело при Елаците-Мед – Етрополе“  благодари на всички участници, които се включиха в нашата инициатива и им пожелава здраве, усмивки и дръзновение!


Честит празник, мили дами!


 Текст и снимки: КММД