Както вече знаете, вчера децата от трите детски градини в Етрополе: „Еделвайс”, „Слънчице” и „Звънче” получиха чудесни коледни подаръци от "Елаците Мед"АД.
Днес Магдалена Йорданова и Даниела Мишева зарадваха и малчуганите от Детска ясла „Патиланци”. В големите кашони, които донесоха, имаше всичко, което едно дете може да се сети и да си пожелае. Подбрани специално за тази възрастова група, подаръците зарадваха искрено дечицата. Повечето се спуснаха веднага към  играчките.
Директорката Латинка Иванова изказа своята  благодарност за прекрасния жест и изпрати до ръководството на рудника  благодарствен адрес.
Своето искрено гостоприемство показаха и хората от персонала, които днес бяха на работа: медицинските сестри Христина Ценова, Мариела Павлова и Нина Стаменова, детегледачките Иванка Василева и Гинка Георгиева и домакинката Красимира Христова не само помогнаха при пренасянето на играчките, но показаха и своето гостоприемство. Тяхната безгранична обич, внимание и отдаденост към децата пролича веднага, като им помагаха да разгледат по-добре и да се порадват на повече играчки.