На 25 март т.г. Общинският съвет на БСП откри предизборната кампания на Общинскятя партийна организация. В големия салон на НЧ „Тодор Пеев – 1871 се събраха членове на партията, нейни симпатизанти и членове на други организации. 


На срещата присъстваха Корнелия Нинова – председател на Българската социалистическа партия, народен председател; Иван Ченчев –  български треньор, журналист и политик. Народен представител от листата на БСП в XLII, XLIV, XLV, XLVI и XLVII народно събрание, водач на бистата за Софийска област за изборите на 2 април; членовете на чистата на Софийска област; Давид Давидов – председател на Етрополската партийна организация; общински съветници от листата на БСП, членове на партията, симпатизанти, членове на други партийни организации и безпартийни граждани.


Срещата онкри водачът на новата листа Иван Ченчев, който след словото си представи и кандидатите за народни представители от Софийска област.


За мен е чест и отговорност да бъда начело на екипа с номер 1 в бюлетината - Михаил Михайлов, Ивайло Георгиев, Павел Йорданов, Георги Янакиев, Борис Дренов, д-р Грациела Петрова, Христина Христова, Камелия Кръстанова, Светослав Бориславов, Кирил Недев, Цветослав Колев, Юлиан Георгиев, Славина Радомирова, Зорница Василева, Владимир Пантов.


Към своите съграждани за подкретпа на предстоящите избори се обърна и третият в листата, етрополецът Ивайло Георгиев.


С особен интерес беше посрещнато пространното слово на Корнелия Нинова. Тя очерта цялостната дейност на БСП в парламенти и наблегна на преоритетите, които ще отстояват в следващото: мир, благоденствие на народа и борба срещу джендър-идеология в България.


След „официалната” част на срещата, хората в салона имаха удоволствието да присъстват н чудесна програма - Предизборен концерт с участието на


НЕЛ ИНА, Емил Костадинов, Евродепутат Цветелина Пенкова и ТА „Балканска младост".


Пожелаваме успех на нашия съгражданин Ивайлов Георгиев /1 - 103/