Официална информация от ОДМВР - София:


Около 14:10 часа вчера в РУ - Елин Пелин постъпил сигнал за пътен инцидент в района на 14 км на автомагистрала „Хемус“ в посока София. При огледа на местопроизшествието е установено, че са катастрофирали три автомобила. Пострадали са четирима, транспортирани в болнични заведения за преглед и лечение. По случая е образувано досъдебно производство. Това съобщават от ОДМВР.


Пострадалите служители на Община Ботевград остават под лекарско наблюдение. Секретарят Стефка Граматикова е настанена в "Пирогов". Тя е с фрактура на крак и на ребро. Директорът на дирекция административно и информационно обслужване Веселка Николова е приета в ИСУЛ с комоцио. Шофьорът на служебния джип е с охлузвания по тялото. Няма опасност за живота им.


Както съобщихме вчера, те са пътували за София, за да получат бюлетините за предстоящите парламентарни избори от Районната избирателна комисия. Служебният джип е бил ударен отзад от бус. Вследствие на удара джипът се блъснал в спрелия пред него бус на ОП БКС, в който е трябвало да бъдат натоварени изборните книжа.