Изборният резултат в София област е разгромяващ. Той отразява реалната картина и нагласата на хората. За две години държавата беше фалирана. Затова мога да кажа, че резултатът от изборите е обективен и реален.  На национално ниво също изборният резултат е много добър, както знаете официално сме победители в тази надпревара. Като се има предвид, че срещу нас се бяха събрали, както каза Петков, но той бърка – един път пет, друг път осем партии и 70 сдружения, но фактите са си факти, и хората, в крайна сметка, ги наказаха за всичките лъжи през последните две години. Най-вече за надеждите, които им дадоха и ги излъгаха. За мен това е наказание за лъжата. 


Винаги и навсякъде сме казвали, че резултатът и доверието, което хората ни дават, са изключително задължаващи. Ние така го разбираме и сме го показали не веднъж. Оттук нататък ни очаква още много работа. И както виждате, не съм престанал да присъствам в района. Защото само така можем да разберем какви са истинските проблеми на хората. Днес отново съм в Ботевград по хубав повод – Държавно отборно първенство по бокс за ученици. И в тази връзка искам да кажа, че спортът е много важен, спортът ще ни даде едно здраво бъдещо поколение. Това каза кандидатът за народен представител от листата на ГЕРБ за София област Младен Маринов, помолен да коментира резултатa, който партията постигна на предсрочните парламентарни избори на 2 април. Той пожела на всички участници в турнира успешно представяне.


На въпроса - дали според него ще бъде излъчено редовно правителство, Младен Маринов отговори, че подхожда с оптимизъм. “Винаги гледаме оптимистично, но това е много сериозно решение и много сериозна работа. Така че нека оставим на ръководството и лидера на ГЕРБ да вземат най-правилното решение. Ние, естествено, ще работим за това, което бъде решено, да се случи“, допълни той. 


“Искам да благодаря на всички избиратели от София област, които ни подкрепиха и на всички избиратели, които подкрепиха ГЕРБ- СДС на национално ниво. Благодаря ви! За нас това е изключително доверие, което ще оправдаем с труд“, каза още Младен Маринов. 


Координаторът на ГЕРБ в Ботевград и трети в листата на ГЕРБ за София област – Дамян Маринов, също благодари на гласоподавателите в Софийска област и в община Ботевград. “И този път постигнахме доста добър резултат. Продължаваме да надграждаме и да увеличаваме броя на гласовете. Искам да благодаря и на всички, които преференциално гласуваха за мен и да ги уверя, че работата и след изборите продължава. Ние отново сме сред хората и подхождаме с отговорност към техните проблеми“, каза той.


Снимки: https://www.facebook.com/marinov.ml