14 спортни клуба с местна регистрация ще бъдат подпомогнати от Община Ботевград, става ясно от информацията, публикувана днес на интернет страницата на общинската администрация. Общата сума, която ще бъде от отпусната от собствени средства на Общината, е в размер на 180 000 лева.




На основание чл. 12, ал. 2 от Наредбата за условията и реда за финансово подпомагане на спортните клубове в община Ботевград е публикуван Списък на спортните клубове, които ще бъдат подпомогнати. Обявен е и размерът на финансовите средства, които ще им бъдат отпуснати. Списъкът е утвърден от кмета на община Ботевград.


Община Ботевград уведомява всички спортни клубове, които са одобрени за финансово подпомагане, че следва да се явят за подписване на договор на 05.05.2023г. от 13,30 ч. до 17,30 ч. в стая № 25 в отдел „Правно - нормативно обслужване", в сградата на Общинската администрация.
 
При явяването си представителите на спортните клубове е необходимо да представят изготвен Информационен финансов план, попълнен съобразно Приложение № 2 към Наредбата.


Списъкът с одобрените спротни клубове може да видите тук