„Предлагам да дискутираме кои са десетте най-успели етрополци, живеещи и работещи на територията на общината /мъже и жени/. Ако редакторите са съгласни, може да се заложи като тема в сайта, да започне обсъждане и за Нова година чрез гласуване да се обявят резултатите. Считам, че това ще бъде интересно, за да се разбере кой кой е и с какво доверие и авторитет се ползва.”
Това е предложението, което извадихме от форума и тъй като наистина си заслужава да се разработи като идея, приемам с удоволствие сайтът да бъде център за определяне на 10-те най-успели етрополци.
Тъй като нямаме право да си присвоиме идеята, нека този, който я предлага още под този материал да предложи и условията за провеждане на виртуалния конкурс. Трябва да се каже по какви  критерии ще се оценяват успелите. В какво са успели-материално или в трудовата си дейност, за доброто на града и т.н..
Можем само да се надяваме, че посетителите в сайта ще се отнесат с нужната сериозност към темата и няма да се качват наистина неща, които не са по темата или не спомагат за правилното и авторитетно провеждане на конкурса.