Владимир Александров печели изборите още на първи тур


Политическите партии „Продължаваме Промяната“ и „Демократична България“ представиха пред жителите на община Етрополе своите кандидати за общински съветници и изразиха публично подкрепата си към кандидатурата за кмет на Владимир Александров от МК „БСП за България“. Водачът на листата им Тодор Тодоров изказа възмущението си от опитите за саботаж на конкурентните партии на местно ниво.


„Предстоят трудни избори. Още в началото се опитаха да се включат към нас хора, които са поставени лица и не възприемат нашите възгледи. Именно поради тази причина ние се явяваме с 6 души кандидати за общински съветници и един кандидат за кмет на кметство Ямна и заставаме зад кандидатурата на г-н Александров“, сподели още председателят на партията г-н Тодоров. 


Областния Координатор на коалиция „ПП-ДБ“ Костадин Джигов приема решението на местната структура да подкрепи Владимир Александров за кмет на община Етрополе.


Владимир Александров изказа своите искрени благодарности за доверието, което му гласува коалицията и гарантира на присъстващите, че ще работи в името на града и жителите му.


„Благодаря за оказаното доверие. Кандидатирах се за кмет, защото това, което се случва в общината, не може да продължава повече така. Време е за промяна. Време е да се промени цялостно визията на община Етрополе. Аз и екипът ми ще работим за подобряване на образованието, инфраструктурата, здравеопазването и изграждането на пречиствателна станция за питейни води. Сигурен съм, че този път ще спечелим изборите още на първи тур!“, сподели пред присъстващите Владимир Александров.


„Искам кампанията ни да е положителна! Да мога да се усмихвам. Това обаче е невъзможно – проблемите в общината са прекалено много и са породени от безхаберието и неангажираността на вече бившия кмет Димитров. Последните три години от управлението си, той спря да се интересува от нуждите на съгражданите ни, не посещаваше селата и не правеше нищо за общината. Затова и аз няма как да съм усмихнат, след като се срещам с хората -  виждам какво се случва, споделят ми проблемите си и не спират да се оплакват от управлението на досегашния кмет!“, допълни още г-н Александров.


Купуването и продаването на гласове е престъпление!