Днес в Арена Ботевград се събраха всички баскетболисти от школата на БК Балкан, за да отбележат тържествено отиващата си 20023 година, която бе изключително успешна за клуба. На трибуните бяха и играчи, и треньори, и ръководството на баскетболния клуб.


 


  Бяха наградени всички призьори от клуба - награди получиха юношите на Балкан, които спечелиха и Купата на България, и станаха безапелационни шампиони до 19 години. За сребърните медали бяха отличени момчетата на Балкан до 12 години. Поантата на тържеството бе награждаването на играчите от мъжкия отбор, които за пореден път станаха шампиони на страната. Награди получиха всички баскетболисти от шампионския тим, както и останалите от настоящия отбор, от които се очаква да повторят успеха през 2024 година.


 


Бяха наградени и всички отбори от школата на клуба - момчетата с треньор Николай Пеев, отборът с треньор Виктория Маринова, двата тима, водени от Клаудия Пенкова - момчетата до 12 години и момичетата, юношите до 16 години с треньор Иван Коцев. 


 


Кметът на Ботевград Иван Гавалюгов отправи  пожелания към всички от зеления клуб. Отличени бяха и всички от БК Балкан, които допринасят за работата в него - от ръководството до онези, които имат немалък дял във функционирането му. Не бяха забравени и малчуганите от три до шест-седем години, те също получиха лакомства.


 


След тържеството всички присъстващи си направиха обща снимка и с възгласи "Балкан! Балкан!" си пожелаха здраве и още повече успехи през идващата 2024