Уважаеми спортни приятели,


 


Обявяваме официално, че от днес ръководството на мъжкия отбор на Балкан ще бъде поето от г-н Небойша Кнежевич - главен треньор на школата на клуба. Това е решение за едно ново начало, с което сме убедени, че ще продължим успехите на нашия отбор.


 


Искаме да изразим нашата благодарност към г-н Петър Златанович, който с неоспорим ентусиазъм и професионализъм допринесе значително за развитието и успехите на Балкан. В тандем със старши треньора Небойша Видич, г-н Златанович съвместно спечели две шампионски титли, утвърждавайки се като неизменна част от нашата история. Неговите постижения като старши треньор в тандем с Йован Попович и Преслав Пешев, доведоха отбора до още една шампионска титла. 


 


С най-искрени пожелания за успех в бъдещите му начинания, ние изпращаме г-н Златанович и му благодарим за невероятна отдаденост и принос към развитието на нашия отбор.


 


Г-н Небойша Кнежевич ще продължи работата си като старши треньор, подкрепен от помощник треньора Васил Христов. Уверени сме, че този нов тандем ще продължи да вдъхновява и възпитава бъдещите звезди на баскетбола със своята страст и опит.


 


Спортни поздрави,



БК Балкан