До председателя на ЗС – София г-н Антони Здравков


 До председателя на СДК на ЗС – София г-н Венцислав Гаврилов


 


Уважаеми Г-н председател, ФК Балкан Ботевград Ви сезира за тенденциозното съдийство, което според нас повлиява на крайния резултат на срещата от 22-ия кръг на Югозападната Трета лига между Балкан Ботевград – Ботев Ихтиман, завършила 2:2.                                                                                                                                      Нашите претенции са:                                                                                                                                                                                             1. 44 мин. 20 сек. за незачетен редовен гол, при който топката се удря в мрежата, а гол не е зачетен. Докато нашите футболисти оспорват състезател на гостите се озовава пред нашата врата и е препънат, за което Емил Ангелов от Балкан получава пресилен червен картон.


2. 49 мин.21 сек. същият страничен съдия признава гол за Ботев Ихтиман, при който само той вижда, че топката е преминала голлинията.


3. 65 мин.27 сек. Състезателят Николай Миков се откъсва сам срещу вратаря и е отсъдена незъществуваща засада, което е чисто голово положение при резултат 2:2.                       


    В  мача бяха показани с лекота 3 жълти картона  за ФК Балкан, без нито един да е за нарушение.                                                         


Като цяло тенденцията съдиите да тормозаят ФК Балкан е целенасочено и от години.                                                                 


 За пореден път Ви умоляваме да вземете адекватни мерки, за да се нормализира обстановката.     Умолявамв Ви, както ние получаваме своите наказания, така и виновниците (ако има такива) да бъдат наказани и наказанията да бъдат публично обявени, за да уверим хората, че има справедливост. Записът на срещата е качен в електронното първенство.


                                                                                                                      С уважение: Иван Редовски


                                                                                                           /Президент на ФК Балкан Ботевград/