Проблемите за световния шампион в дисциплините лъжа и наглост Георгиос Стерянопулос тепърва започват, научи "Тема:Спорт". Гъркът, добил печална известност покрай скандалното управление на ЦСКА, рискува да бъде спрян въобще да напуска пределите на родината си. В момента той все още пътува свободно през границата, но в близките месеци ще бъде блокиран за дълго в Солун.

Законът в южната съседка е такъв, че когато техен гражданин бива осъден в друга страна, се предприемат мерки срещу него. Те са най-жестоки именно при злоупотреба с укриване на доходи и неплащане на осигуровки на служители. Едно от най-тежките обвинения, по които собственикът на ЦСКА отговаря е, че за последния сезон не е внесъл нито лев в ДАНС и НОИ у нас.

Играчите и треньорите на червените, които вече му сърбаха попарата сега са тръгнали сами да вадят от собствения си джоб, за за покрият със задна дата здравните и социалните такси. Ако вината на бившия диджей от центъра на площад "Аристотелис" в Солун се докаже, което е безспорно, то той трябва психически да се настрои, че ще бъде залостен в Гърция. Грози и го и запор върху имуществото.


Стерянопулос е подсъдим по две дела - тези на бившите баскетболисти на ЦСКА Людмил Хаджисотиров и Георги Давидов, които го съдят за по пет заплати в периода януари-май 2008 г., както и за суми за лечение на травми, които двамата са погасявали сами. Третото дело вече тропа на вратата и то предстои да бъде най-интересно - това на уволнения преди седмица треньор Росен Барчовски.