Община Ботевград обяви обществена поръчка с предмет: „Текущ ремонт на бордюри и тротоарна настилка в Ботевград“. Кандидатите за изпълнители на проекта могат да подават оферти до 23:59 часа на 29 юли 2024 год.


Обществената поръчка е разделена на три обособени позиции:


Текущ ремонт на бордюри и тротоарна настилка по ул. „Любен Каравелов“, в участъка от ул. „Княз Ал. Батенберг“ до ул. „Патриарх Евтимий“;


Текущ ремонт на бордюри и тротоарна настилка по ул. „Кирил и Методий“, в участъка от ул. „Княз Ал. Батенберг“ до ул. „Патриарх Евтимий“;


Обособена позиция № 3: Текущ ремонт на бордюри и тротоарна настилка по ул. „Александър Стамболийски“, в участъка от бул. „Цар Освободител“ до ул. „Христо Ботев“.


Всеки участник може да подаде оферта само за една, за няколко или за всички обособени позиции.


Цел на заданието е възстановяване на тротоарните настилки и бордюри на трите пътни отсечки, след направените ремонти на водопроводната инфраструктура.


Срокът за изпълнение на дейностите и на трите обособени позиции е до 60 календарни дни, считано от датата на сключване на договора.


Общата прогнозна стойност на поръчката е 284 000,00 лв. без вкл. ДДС, в това число за Обособена позиция № 1 - 60 000,00, Обособена позиция № 2 - 80 000,00 лв. и за Обособена позиция № 3 - 144 000,00.


Финансирането на ремонтните дейности е осигурено от собствени приходи на Община Ботевград.