Срокът за подаване на оферти за участие в обществената поръчка на Общината с предмет: „Текущ ремонт на бордюри и тротоарна настилка в Ботевград" изтече на 29 юли 2024 год.


Желание на изпълнят ремонтните дейности са заявили три фирми. Това са: „КА ВА строй“ ЕООД с адрес на управление в Ботевград, „Стандарт конструкшън“ ЕООД от София и „ЕМТ Строй“ ЕООД с регистрация в Пловдив. Всяка от тях е подала документи за участие и в трите обособени позиции:


- Текущ ремонт на бордюри и тротоарна настилка по ул. „Любен Каравелов“, в участъка от ул. „Княз Ал. Батенберг“ до ул. „Патриарх Евтимий“;


- Текущ ремонт на бордюри и тротоарна настилка по ул. „Кирил и Методий“, в участъка от ул. „Княз Ал. Батенберг“ до ул. „Патриарх Евтимий“;


- Текущ ремонт на бордюри и тротоарна настилка по ул. „Александър Стамболийски“, в участъка от бул. „Цар Освободител“ до ул. „Христо Ботев“.


Общата прогнозна стойност на поръчката е 284 000 лв. без вкл. ДДС. Финансирането на ремонтните дейности е осигурено от собствени приходи на Община Ботевград.


За повече информация ТУК