Анджелина Джоли планира да остави на заден план актьорската си кариера и да се съсредоточи върху семейния живот. „Искам да осъществя няколко проекта сега, след което да се оттегля и да се подготвя един ден да стана баба", споделя майката на 6 деца в интервю за BBC.

Запитана дали се тревожи какво ще стане с кариерата й, след като изчезне от екрана, Джоли отговаря: „Не мисля за това, защото не съм планирала да бъда актриса още дълго време".

Доволна съм, че успях да разкажа истории и имах шанса да разкажа точно тези, които исках и е страхотно, че в същото време спечелих и пари от това. Но за всяко нещо си има време и се надявам, че няма да имам нужда да правя това по-късно в живота си".

„На първо място аз имам много деца и нося голяма отговорност за тях, така че трябва да се уверя, че те растат правилно и че ние винаги ще бъдем до тях", категорична е 33-годишната актриса.

"Не казвам, че ще спра да се снимам напълно. Може би ако има интересен проект веднъж годишно... или веднъж на три години ще можете да ме видите на екрана."