В навечерието на поредната предизборна кампания   в Историчаския музей в Ботевград ще бъде премиера на книгата-албум „Мисията НДСВ”
Албумът  съдържа  260 снимки, събрани лично от Олимпи Кътев, бивш депутат от НДСВ, областен управител на Софийска област и член на рководството на царската партия. Това е историята на НДСВ от началото до днес, запечатани са  паметни моменти,  личности и събития.
Премиерата на книгата на „Мисията НДСВ” бе на 3 юли  т.г. в двореца „Врана” в присъствието на Симеон Втори, бивши министри и други знакови фигури на НДСВ и съвременния политически живот.
„Олимпи не е нито фотограф, нито оператор, нито историограф и е направил нещо великолепно. И аз си го обяснявам само с това, че истински е преживявал събитията, за които е намерил съответния образ и съответния текст“, каза председателят на НДСВ Станимир Илчев.
Второто представяне на книгата е в Ботевград, защото почти 15 години Олимпи Кътев има дом в Зелин и прекарва голяма част от времето си тук. Нещо повече, той не е спирал да се интересува и да бъде съпричастен към обществения живот в нашия град.
 Представянето на книгата „Мисията НДСВ” ще бъде на 25 септември от 18 часа в зала „Орханиец” на Историческия музей. Част от събраните средства от продажба на книгата ще се използват за благотворителност за подпомагане на хората, болни от Паркинсон.