Първото от трите поредни домакинства на Балкан от група J на турнира за Купата на ФИБА Европа е в сряда, 16 октомври от 20.00 ч. в Арена Ботевград. Негов съперник е словашкият Приевидза.


В първия мач от групата Приевидза спечели като домакин срещу грузинският Кутаиси със 77-69. Във временното класиране на първенството на Словакия отборът заема  четвъртото място с 3 победи и 1 загуба  и два мача по-малко.


В състава му са четирима американски баскетболисти - гардовете Дайшон Смит с номер 2 и Си Джей Джаксън  с номер 1, , крилото Кийт Джордън с номер 3 и центърът Хънтър Дийн. Освен тях в отбора е играчът на пози;ия 4 - финландецът Рему Райтанен, и литовецът Денис Крестинин, а също и играчите от Словакия  Далибор Хливак, Патрик Лукач, Лукаш Болек и Самуел Кинсел. Треньор на отбора от миналия сезон е чехът Саша Янкович. 


Срещу Кутаиси най-резултатен със 17 точки бе Кийт Джордан, с по 16 точки са СиДжей Джаксън и Дайшон Смит, 12 добави Хънтър Дийн, който овладя и цели 16 борби. За Кутаиси най-резултатни бяха Георги Корсантия с 24 точки и 11 борби и Акакий Двалишвили с 18.