След низ от разочарования, неуспеши опити за „сглобки”, търсене на нови политически „герои” и прочие...задават се поредните парламентарни избори.
Седмите поред.  Но изключитено важни.  Защото България вече няма време за губене.
В навечерието на 27 октомври искам да се обърна към вас, моите съграждани. Да споделя   СЕДЕМ причини да гласуваме за ГЕРБ на СЕДМИТЕ избори!
Първо: България има нужда от стабилност и сигурност. Но само ГЕРБ гарантира, че ще направи всичко възможно, за да излъчи стабилно правителство. С ясна политическа отговорност. Останалите чертаят червени линии и търсят равноотдалечени личности, които седмица преди вота са силуети – без имена и физиономия!
Второ: Само ГЕРБ гарантира, че Програмата за общински проекти ще продължи. Работещите общини, без значение от коя партия е кметът, могат максимално бързо да инвестират в инфраструктурни обекти.
Трето: Само редовно правителство може да навакса закъснението и България да не загуби 30 милиарда лева европейски средства по Плана за възстановяване и устойчивост, каквато реална заплаха съществува. Това са пари, които директно ще отидат в общините и в други важни сектори.
Четвърто: Само ГЕРБ гарантира, че ще внесе нов Закон за публично-частните партньорства и ще въведе насърчителни мерки за бизнеса, в това число за малкия и среден бизнес.
Пето: За нас, ботевградчани, също е важно да гласуваме за ГЕРБ. Защото това означава много добри идеи да получат подкрепа. Например -  идеята Техническият колеж да се превърне в модерно училище, което да подготвя специалисти  за цяла Северозападна България, ще бъде защитавана на различни нива.
Шесто: Колко от кандидатите за народни представители познавате лично, виждали сте ги в Ботевград, разговаряли сте с тях? Смея да твърдя, че кандидатите от листата на ГЕРБ са най-разпознаваеми за хората от нашата община. И то от години. Ангажирали са се с решаването на конкретни проблеми. Независимо дали е съдействие за ремонт на мост, дарение в детска градина, подкрепа за болни и нуждаещи се хора.
Седмо: Ботевград има шанс да изпрати свой представител в Народното събрание. Има шанс това да е човек, който добре познава живота в общината, проблемите на местните хора.
Аз съм сигурен, че този шанс ще бъде използван и  на 27 октомври още повече ще гласуват с бюлетина номер 18 и преференция 103.


Купуването и продаването на гласове е престъпление