Преди минути завърши срещата от ХІІІ кръг на първенството в Западната Б футболна група между отборите на Чавдар Етрополе и Видима Севлиево при резултат 1:0 за елените.
В един наистина труден за нашите момчета мач, отборът ни измъкна така необходимата победа и си го върна за загубата от Севлиево в мача за Купата на България.
Голмайстор беше Евгени Игнатов, който в 88-та минута след удар на Александър Русков успя от 3 метра да направи безпомощен вратаря на гостите Христо Иванов.
И макар обявеното продължение от 3 минути да беше продължено от съдията с близо още 3 минути, това не помогна на севлиевци да изравнят резултата. Въпреки, че след гола в тяхната врата засилиха натиска срещу нашия вратар.
Докато през първото полувреме гостите почти доминираха на игрището, през второто те бяха тотално надиграни и полученият резултат е напълно закономерен.
След този кръг Чавдар Етрополе е на 5-то място с 24 точки.
Класацията продължава да води Монтана с 34 точки, следван от Пирин Благоевград с 29 точки, Спортист Своге с 26 точки и непосредствено пред нас е отборът на Рилски спортист Самоков с 25 точки.
Следващата събота отборът ни ще играе на свой терен срещу Спортист Своге.