Характерът на жената винаги е бил загадка за мъжа, но формата и размера на бюста могат да разкажат много за личността на всяка жена. Това заявява Пиеро Лоренцони, италиански специалист в областта на сексуалните отношения.

В частност той твърди, че гърдите определят характера на жената в много по-голяма степен, отколкото зодиакалният знак, под който тя е родена.

Лоренцони е класифицирал женските прелести като паралел с различните плодове. Той смята, че мъжете могат сами да направят сексуални хороскопи, ръководейки се от размерите на бюста на своята предполагаема партньорка.

Плодовата карта започва с ... традиционната "диня". Според Лоренцони, жените с голям и закръглен бюст, наподобяващ формата на диня, преди са се смятали за жени със силно развит майчински инстинкт, но всъщност това не е така.

"В действителност тези дами обичат да си похапват, да бъдат глезени, на тях им харесва, когато ги обожават, но те не обичат много секса", отбелязва ученият.

На мъжете, които търсят нещо "по-живо", той препоръчва жените с бюст тип "лимон". Те са дръзки и забележими. "Тези жени са изпълнени с живот и умеят да се посмеят на себе си. Те предпочитат балансирания живот, който не предполага никакви изненади".

Женската гръд, която се класифицира като "ананас", предполага ум, стремеж към кариера, но и достатъчно романтика. "Тези дами като правило са най-верните. Но е много трудно да се завоюва тяхното сърце".

Гърдите с формата на гроздови зърна (издадени напред и твърди) също не са добър признак за качествен секс. "Тези жени могат да изглеждат еротични, но в действителност са срамежливи и скромни домошарки".

Дори дамите с гръд "портокал" не са толкова добри, че да повишат градуса под чаршафите. "Тъй като те са уверени в себе си и знаят какво искат, сексът ги интересува най-малко от всичко. Те обичат разговорите и партньорските отношения".

Жените с малки гърди, напомнящи "вишни" са "забавни и достатъчно възбуждащи". В леглото те са изобретателни, умни и са прекрасни партньорки в живота.

И накрая, жените с бюст "круша". Те обичат любовта във всичките й прояви както романтични, така и чисто сексуални.", обобщава италианският сексолог, цитиран от ВВС.