Вече няколко години тв звездата Слави Трифонов е особено щедра на знаменитата дата 27 ноември. В края на всяко празнично предаване измежду декорите нахлуват колички, бутани от хора от екипа, отрупани с десетки кашони с техника, всеки на вероятна стойност над 500 лв. При такъв солиден материален комплимент от страна шоумен номер 1, неминуемо изникват някои въпроси. Може ли всеки да си букне билетче за въпросната дата? Случайна ли е публиката или Слави награждава свои хора?

Запознати твърдят, че на 27 ноември с телевизор или двд от Малкото НДК (където се намира студиото) май не си тръгва кой да е. Читателка на СЛАВА алармира, че преди няколко месеца е пробвала да си купи билет за рождения ден на Шоуто, но от билетния център й казали, че не продават, тъй като всички места са за близки на Трифонов. Ние, естествено, решихме да проверим как стоят нещата. Обадихме се направо в пиар отдела, който ни потвърди, че местата наистина са заети, но от организирани ученически групи – фенове на Слави.

Дали Дългия раздава подаръци на близки и познати или не, не се наемаме да отсъдим. Неоспорим факт обаче е, че всички шоута, които е правил и прави в момента са раздадени най-скъпите подаръци. Припомняме, че победителят в Танцувай с мен 1 спечели Ферари. В Танцувай с мен 2 - околосветско пътешествие, яхта и 20 хиялди лева джобни. В Пей с мен – половин милион лева. А в момента кандидат младоженци се борят за най-голямата телевизионна сватба.