"Иванина, това си ти!", посочи Big Brother тази, която зрителите изгониха с 57,3% негативен вот. Денислав си спази обещанието да я изпрати до портата на Къщата, но последен с целуква я дари Манол, който плака с горчиви сълзи при напускането й и призна пред Наталия, че обича Ива.

"Дръж се като мъж!", опита се да окуражи Даниела оцелялата при елиминациите.

Лъскавата Иванина, с високо вдигната глава и плюшена играчка в ръка, влезе в студиото на Милен Цветков и твърдо каза: "Това съм аз!".

Много от себе си показа перхидролената красавица от Хасково на зрителите на Биг Брадър - гърди, танци, тройки в джакузито. Без нея определено Къщата нямаше да бъде същата.

В студиото на "Тази сутрин" Иванина разясни, че всъщност била много по-умна от това, което показва във визитката си и в "живота", но според нея жените, които се стремяли към успех неизбежно трябва да поддържат този имидж. "Мъжете това гледат", въздъхна палавата хасковлийка.

Мисля, че няма човек, който да се съмнява, че Иванина постигна това, заради което бе влязла шоуто. Вече започнаха да се правят залози под какво по-точно поприще ще се подвизава в общественото пространство на България "Русата амбиция".
Предположения:

Тв водеща

Манекенка

Водеща на времето

Гадже на богат индустриалец

Фолк певица

Актриса

Едно обаче е сигурно - Иванина ще е там, където лъска!