Холивудски хорор, в който две от звездите на българския телевизионен ефир имат запомнящи се роли, от няколко дни предизвиква фурор в Интернет.

Lake Placid 2 на режисьора Дейвид Флорес е филм за борбата с кръвожадни алигатори. Завръзката на ужасите е изяждането на бившата "Мисис България" и водеща по ТВ7 Яна Маринова и асистентката на Румен Луканов в "Сделка или не" Жасмина Тошкова.

Именно заради краткия епизод, в който двете се плацикат по монокини в смъртоносното езеро, продукцията се радва на рекорден интерес сред интернет-потребителите у нас. До този момент Lake Placid 2 е изтеглен на над 30 000 компютъра. В сайтове като Za-munda.net има и по неколкостотин коментара от въодушевени фенове на двете красавици.

The water looks great! е една от репликите на пленително русата Жасмина, малко преди да нагази във водата и да попадне в огромната паст на чудовищното земноводно. Секунди преди това Яна Маринова пък предупреждава приятеля си да не се заглежда по блондинката. Всичко това се разиграва в рамките на няколко минути още в началото на хоръра.

"Единственото хубаво нещо във филма е голата Яна Маринова. Най-накрая да я видим, макар и само по монокини!"
, въодушевено коментира потребител с псевдонима veso79.

Преди няколко месеца Маринова отхвърли оферта за корица на българския "Плейбой" заради недостатъчно висок хонорар, припомнят осведомени. Жасмина пък бе cover star на списанието през пролетта на 2006-а.