Вчера следобедното шоу на радио ENERGY - NRJ in the Afternoon с водещ Младен беше домакин на най-нашумялата блондинка в България.

Ефирният телефон буквално не спря да звъни щом стана ясно, че Иванина от Big Brother 4 седи зад микрофона.

Само няколко часа след излизането си от къщата, тя се съгласи да отговори на въпросите на слушателите на радио ENERGY. Със сигурност хиляди фенове са се опитвали да чуят гласа на чаровната съквартирантка, но само най-упоритите успяха да го направят. Тя разкри доста пикантни подробности не само около живота в къщата, но и за личните си емоции след шоуто.

В ефир се обадиха както запалени фенове на блондинката, така и доста разгневени зрители. На въпроса, кое по-точно: изкуствените зъби, коса или цици й дават самочувствие, нахаканата хасковлийка фриволно отговори, че то се дължи на сбора от трите. Тя също така пожела на слушателите да могат да си го позволят като нея.

Скандалната блондинка получи и предложение за брак от слушател - притежател на Москвич, което любезно отхвърли, защото не бил бял.

Най-големият проблем на лолитката за сега е това, че не може да се свърже с приятеля си. Тя горчиво заяви, че въпреки упоритите й опити да се свърже с него, мистериозният любим категорично отказвал да вдигне телефона.