След оспорвана борба в предварителните срещи през вчерашния ден, днес се играха мачовете по двойки за заемане на съответното от І до VІІІ място.
Ето и резултатите:
За VІІ и VІІІ място отборът на „Ботев”  Ихтиман победи съперниците си от „Витоша” Костинброд с 5:4 от дузпи, след като редовното време завърши при равен резултат.
Отборът на „Чавдар” І от Етрополе победи „Златия” Вълчедръм с 3:1 и зае V място. „Златия” се класира на VІ място.
За третото и четвърто място играха „Олимпиец” Правец и „Ком” Берковица, като берковчани победиха също с 3:1 и заеха третото място, четвъртото остана за момчетата от Правец.
За първо и второ място се изправиха един срещу друг отборите на „Чавдар” ІІ Етрополе и „Балкански” от сръбския град Димитровград. Гостите ни победиха с 5:2 и заслужено заеха първото място. „Чавдар” ІІ от Етрополе зае второто място.
С едно пето и едно второ място момчетата от Етрополе представиха достойно града ни като домакин на това престижно и с традиция състезание.
Представилите се на първо място „Балкански”от Димитровград Сърбия, на второ-вторият отбор на Чавдар Етрополе и на трето „Олимпиец” от Правец получиха купи, на останалите отбори дадоха грамоти. Бяха връчени топки, екипи и други материални награди.
Наградите връчиха кметът на Етрополе инж.Богомил Георгиев, председателят на Комисията за младежта и спорта към Общинския съвет Димитър Хаджиев, Георги Нинов от спортно дружество „Етрополе”, директорът на СОУ „Христо Ясенов” Христо Андреев и Пенко Нинов-профпредседател в рудник „Елаците”.
Освен отборно, бяха връчени и индивидуални награди на отличили се спортисти от всички отбори, както и такива за най-добър треньор и съдия. 
С кратко слово към организаторите и състезателите се обърна кметът на община Етрополе инж.Богомил Георгиев. След което координаторът на турнира Сашо Дункин закри ХІІ международен детски футболен турнир „Млад олимпиец”.