Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - Carlson
Потребителско име:Carlson
Име:Господин Юлчо Приказката
Статус:потребител / активен
Възраст:неизвестна
Регистриран на:16.09.15, 16:28 (преди 6 години)
Брой коментари в Новини:129
Последна промяна:16.09.15, 16:31 (преди 6 години)


Последните коментари в новини:


Ако има възможност и пари, направете безплатна кухня за пенсионери, с пенсии, примерно под 200 лева. Един топъл обяд за хора, които си броят стотинките, никога няма да е излишен.

Carlson, 27.01.2016, 07:03:28 (преди 5 години)
Ботевград / Бюджет 2016 приет единодушно
Believe, Нещо четете между редовете, при това избирателно. В новия бюджет са предвидени 205 хиляди за подмяна на водопровод, 100 хиляди за "Балкан", кандидатства се по европрограми за саниране на болницата. Не може всички средства да се хвърлят на едно място. Лично аз смятам, че приоритет на новото ръководство трябва да са обекти, които да носят в бъдеще приходи на общината, а не смяна на настилки, които няма да донесат в приход и 1 лев.

Не само общината трябва да се активира за далаверите на Георгиев, а и Окръжна прокуратура. Какво стана с многобройните досъдебни производства, има ли повдигнати обвинения?

Добра идея! За съжаление няма да се реализира. Директорките на училищата няма как да смъкват комисионни при толкова ниска цена, и то от общината. Затова ще изберат оферти от частни фирми на двойни цени.

В подкрепа на Мунчо - помните ли кой се занимаваше с боклука в София- Румен Вълка. Същият непрекъснато демонстрираше супер скъп начин на живот, кола "майбах" и т.н. Едва ли същият е бил на загуба от събирането на боклука, напротив. И общината няма да е на загуба, даже напротив.