Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - Rafa23
Потребителско име:Rafa23
Име:Господин Цветомир Христов
Статус:потребител / активен
Възраст:32 години
Регистриран на:22.01.10, 22:36 (преди 14 години)
Брой коментари в Новини:1221
Последна промяна:15.09.15, 18:29 (преди 9 години)


Последните коментари в новини:


Rafa23, 08.08.2018, 17:16:31 (преди 6 години)
Спорт / Иван Коцев става треньор в Балкан
Нека ме поправи някой, но Иван Коцев мисля че последния играч който е продукт изцяло на школата на Балкан и е викан в разширения състав на националния отбор. Този трансфер на Балкан компенсира в пъти загубата на Захариев. Истината е в развитието на школата. Всички други герои за един сезон са преходни.

Rafa23, 06.08.2018, 20:02:19 (преди 6 години)
Спорт / Христо Захариев няма да продължи в Балкан
И аз много се надявам да не отиде в Лукойл . Разбирам , че тези баскетболсити имат още 3-4 силни сезона , в които трябва да спечелят достатъчно за да си осигурят своите семейства но след трябва да има и малко морал в тези хора .
Няма как да не се направи паралел със Станимир Маринов . И докато с много условнностти Стамбата имаше скандал с треньора и беше неглежиран като личност от тогаващния президент - при Захариев други причини освен 2-3 хиляди лева на месец няма.
Евала му на Станимир , че явно прозря гнилотата на този мъртво-роден проект и от най-сигурния играч на Лукойл беше първия който избяга . Колкото и да е левскар , колкото и много пари да му дават - явно "грубата селска проява " от втория мач на финалните плейофи го накара да се махне. Момчето дори дойде да поздрави агитката на Балкан след края на 4-тия мач и показа и ми направи много хубави впечатление . Чакаме го зимата в Балкан Усмивка
Горе главата всички . Нищо не свършва с един Захариев . Много като него лизаха гъза на Тити цял живот и сега сменят крушките на сфетогарите в София . Балкан е много по-велик клуб от ГМО-то и вярвам , че ще дойде видовден за всички.

Захариев няма да отиде в Левски със сигурност. Иначе за Митко Димитров и Крис Минков новините са чудесни. Минков сус сигурност ще бъде по-полезен от чичо Б , а Митко ще замести успешно Дивон Уошингтън.

Лукойл надигра Балкан днес , несъмнено Захраиев липстваше . Стойков и Папазов са притиснати до стената защото ако не станат шампиони може би и двамата или поне единия остава без работа. Затова нямат да се спрат пред нищо . Инцидентите от мач номер 2 са сценарий , който изцяло заработи в полза на Левски . Захариев несправедливо бе наказан за мач номер 3 и Лукойл логично го спечели . В случай , че Балкан изравни серията пък петия мач Лукойл ще имат шанса да играе на наутрален терен . Всеки знае , че в Уживерсиада винаги сме повече . И те така.....Аз вярвам , че има Господ и Балкан ще стане шампион !

Не забрявайте , че вече Тити не е този фактор в Левски както беше през 2014 година . Златев е нива над този примат и едва ли му се иска да бере срам пред погледа на цяла баскетболна България ако се повторят събитията от преди 4 години.
Тогава за тези , които не си спомнят добре привържениците на Балкан освен че бяха ограничени с 10 % от капацитета на залата бяха принудени да плащат по 20-30 лв за билет ( който включваше и билет за някакво псевдо юбилей на футболния отбор ) Луканов тогава бе принуден да купува билети на стотици души от Ботевград , които бяха изнудвани да купуват билети за Гонзо и Сираков за да гледат Иван Лилов и Стамбата Усмивка
Да не подминем и това , че бяхме натъпкани тогава на горните редове като добитък , феновете на Левски бяха 100 , залата остана празна - даже единствения МЪЖ от журналистите , които коментират баскетбол в България - Петър Бакърджиев влезе в открит конфликт с Тити Папазов в интервюто след мача заради тези безобразия .
Нещо повече , Тити тогава даде пример с трагедията на Хейзъл и с вдигането на цените в двоен и троен размер за да се избегне посещаването на мачове от хулигани . Разбира се този нагъл лъжец само година по-късно пусна дори свободен вход за неговите фенове ама те и тогава не идваха защото го нямаше Цветан Василев вече да им дава суха храна и амфетки за мача като бонус . Тогава друг голям МЪЖ - Павел Иванов - тогавашния капитан на Левски публично след един мач на Левски и Балкан изрази възмущение от бездушието и липсата на подкрепа от феновете на Левски в трудния за тях тогава момент .