Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - Rafa23
Потребителско име:Rafa23
Име:Господин Цветомир Христов
Статус:потребител / активен
Възраст:32 години
Регистриран на:22.01.10, 22:36 (преди 14 години)
Брой коментари в Новини:1221
Последна промяна:15.09.15, 18:29 (преди 9 години)


Последните коментари в новини:


Баскетболният Левски няма публика . Ако имаше - нямаше да има средно по 100 човека в залата . Ако Глушков, Златев и Тити си мислят , че като викнат футболната акитка на Левски за финалите и полуфиналите в НБЛ и за 2-3 домакински мача в евротурнирите и напълнят 2 хилядната Универсиада ще постигнат нещо значимо- жестоко се лъжат !
Нито ще привлечат спонсори , защото спонсорите дават пари на отбори с траен зрителкси интерес а не такива , на които има по 100 души в залата и няколко пъти в годината се активира футболна акитка и заплава по някоя димка в залата.
Нито ще направят траен пробив в Европа , защото дори някой сезон да селектират силен отбор който да играе силно в евротурнирите няма как нито да задържат състезателите , нито да подържат нивото тъй като първенстовото ще стане доста неконкурентно . Следва спад във формата на Левски Лукойл , нежелание на звездите им да играят в такова слабо първенство и пак ще стигнат до там , че дори да имат пари за скъпи играчи никой няма да иска да дойде .
Няма какво да хвърлят прах в очите на обществеността с тези суетни брътвежи от сорта на : " развитие и поддържане на високопрофесионално ниво на българския клубен и национален баскетбол " . За какво развитие на клубния баскетбол говорите ??? Нима отъждествявате клубния баскетбол само с един отбор ? Клубния баскетбол се развива само с конкурентно пъренство и пълни зали. А вие нито едно от двете няма да постигнете , помнете ми думата !
Като видя в зала Универсиада 1000-1500 души на мач с Черно Море както беше онзи ден в Арена Ботевград ще си призная , че съм грешал.
Дотогава оставям с убеждението , че Златев има някакви бизнес а може би и политически интереси , които гони докато на Тити му писна да реди мачове и да прави обръщачки на полувремето за да припечелва по някой лев и затова сега и вълкът сит и агнето цяло Усмивка

Rafa23, 02.01.2018, 17:28:45 (преди 6 години)
Спорт / ЛУКОЙЛ става спонсор на Левски 2014
Преди 10 години бихме ЦСКА и ги закрихме.
Сега бихме Лукойл и ги закрихме.
Чудно ми е кой ще е следващия , който ще закрием ....

Rafa23, 11.12.2017, 08:41:27 (преди 6 години)
Спорт / Балкан безпомощен в Самоков
Именно Усмивка Видич доста неуместно обясни безидейната игра на отбора си с умората. Доста неуместно прозвуча това на фона на двата мача на Рилски за 3 дни и не 12 а 20 часа път в двете посоки !!!
На мен ли само ми се струва , че играчите не иска да играят за него и правят всичко възможно да го сменят ???
Ако има нещо такова ръководството да взема мерки - или да го махат или ако ако искат да го задържат да ги съберат играчите и да им заявят ясно и категорично , че това ще е треньора до края на сезона и да не си правят сметки бе кръчмар !

Да ме прощава автора на публикацията ама по-важен си е мача в сряда срещу белгийците . Трябва да бием защото една победа в Европа може да вдигне самочуствието и настроението в отбора.
Една победа в Самоков нищо няма да ни донесе освен едно фалшиво убеждение , че сме номер 1 в България . Класирането няма никакво значение , накрая и 5-тя може да стане шампион а първия 5-ти . ( което е много възмжно между другото )
Трябва да се мисли само за това как отбора да играе по-добре и да подобрява поведението си на терена .