Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - Rafa23
Потребителско име:Rafa23
Име:Господин Цветомир Христов
Статус:потребител / активен
Възраст:32 години
Регистриран на:22.01.10, 22:36 (преди 14 години)
Брой коментари в Новини:1221
Последна промяна:15.09.15, 18:29 (преди 9 години)


Последните коментари в новини:


Rafa23, 19.02.2018, 21:44:24 (преди 6 години)
Спорт / Приказка за наглостта, страха и безочието
4,И ако има автор какво , да ходим да го набием и него ли ??? Да го набием , че е написал 10 хубави неща за Балкан и едно лошо ( което си е самата истина ) Аз не знам кой им е шеф. Като знаете - напишете му името . Трябваше да пишат след мача в Триадица най-вече.

Rafa23, 19.02.2018, 21:10:37 (преди 6 години)
Спорт / Приказка за наглостта, страха и безочието
Не разбирам какво толкова се впрегнаха всички от една анонимна статия в bball.bg ???
Защо четете статията както дяволът чете евангелието ??? Четете , осмисляте и разбирате само това , което ви е удобно ?
В статията има пропуски , леки опити да се омаловажи поведението на феновете на Лукойл в Триадица , но като цяло всичко написано си е самата истина . И като изключим напълно обоснованата критика спрямо организацията на мача и (без)действията на охраната - всичко останало си е самата истина . Нещо повече - всичко останало съдържа само АДМИРАЦИИ , ВЪЗХВАЛЯВАНЕ И ПРЕКЛОН пред баскетбола в Ботевград !!! А вие скочихте като ужилени ??? Защо ???
Ексцесиите бяха излишни , безполезни и много вредни за клуба . Не трябва да се повтаря това никога повече . Точка . Има други начини, далеч по цивилизовани и ефективни да се въздейства на дразнители като Тити Папазов , Ацо Тодоров , Тодор Стойков и компания
Статията в bball.bg като цяло заклеймява Балкан като най-силния отбор в България , в най-баскетболния град !!! Какво поръчкаво , и какво толкова оронващо престижа на Балкан са написали хората ?

Аз казвам само , че Станимир няма да играе

А относно Станимир ( който козируваше на Ацо докато му чертаеше схемите , а нали не можеше да работи с него ) да ви кажа от сега ,че той няма да играе на финалите за титлата . Помнете ми думата !

33 , вземи си купи един свестен телевизор най-накрая . Електрона го дай на вторични . Линия нямаше . Мача го взимахме с тази атака . Съдията ни закопа . Точка !

Ето гледай тук :

https://www.facebook.com/N7Hristov/videos/1646506242103422/