Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - Rafa23
Потребителско име:Rafa23
Име:Господин Цветомир Христов
Статус:потребител / активен
Възраст:32 години
Регистриран на:22.01.10, 22:36 (преди 14 години)
Брой коментари в Новини:1221
Последна промяна:15.09.15, 18:29 (преди 9 години)


Последните коментари в новини:


Rafa23, 01.03.2018, 12:48:11 (преди 6 години)
Спорт / Мачът на звездите ще бъде в Ботевград
Моя глас е ясен - Станимир Маринов от играчите и Ацо Тодоров от треньорите Усмивка Усмивка ( ако има как де )

Не ходете заради националния , не отсъствайте заради Тити. Направете това , което решитезаради самите вас. Ако обичате баскетбола и оценявате това , че от две три години Ботевград има уникалния и шанс да домакинства на мач на такова ниво - заповядайте. Този шанс не ни е подарък, извоювали сме го като сме се показали като бурно подкрепяща , разбираща играта и интелигентна публика . Нека не губим този шанс заради няколко комплексирани олигофрена с болни амбиции . Самия факт , че техните зали са празни а нашата винаги пълна достатъчно ги наранява. нека си останат нещата по същия начин !!!

И в Златоград в салона на малкото училище можеше да го направите . Важното е да няма хора в залата , нали към това се стремите от години насам !

Rafa23, 20.02.2018, 15:16:46 (преди 6 години)
Спорт / Приказка за наглостта, страха и безочието
Смее се Смее се 21 , редно е преди да напишеш някоя глупсот поне да си запознат малко с тематиката . Агитката на Левски Лукойл ( или поне няколко момчета от нея ) извърши опит за убийство като момбардираше с камъни облечените в зелено жени, деца и възрастни хора от Ботевград .
ВЪЗПИТАНО се държеше определено Усмивка Друг е въпроса в първите седем години на какво са ги ВЪЗПИТАЛИ Смее се

Rafa23, 20.02.2018, 15:10:35 (преди 6 години)
Спорт / Приказка за наглостта, страха и безочието
18 , аз не слагам под общ знаменател всички фенове на Левски , но виждам че доста хора в баскетболната общественост лепят етикети на привържениците на Балкан само заради простотиите на 3-4 агресора и заради безхаберието на 20 души платени охранители.
И да вметна друго вжано нещо - Мишо Михайлов да си иска част от глобата която ни предстои от частната охранителна фирма с която е сключил договор. Балкан не беше постъпил толкова немърливо към организацията колкото немърливо постъпиха тези на които се възложи да осгурят реда в залата.
И второ . Това , че пълним залата само на мачовете с Тити и с Лукойл допреди това не е защото повече мразим другите отколкото обичаме Балкан а защото просто това са най-оспорваните мачове . Тази година на мача с Рилски залата пак се напълни почти . С Ямбол няма да се напълни сега , но ако и те са в тройката ще я наълним и срещу тях.